STATUS UPDATED!
REDHAA DGNN APA YGG TERJADI,,aku terimaa semua ini dgnn hati ygg ikhlass sygg..
deayaᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ◕‿◕: pengakuan yg sgt HOT
WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG..HITS FOLLOW BUTTON NOW..BE GOOD ATTITUDE IN MY BLOG LAND

Tuesday, October 25, 2011

pengakuan yg sgt HOT

:::enTRy bAwu MUcuxMucUx:::



assalamualaikum,,,huhu,,,im back!!
ermm tapi..yeah,,hidup neyh mmg sush,,de jer dugaan,,p aq pyabar orgnyer,,sbr jer pew yg berlaku..
mr right aq,,ehmm de aweq len upenyer,,btolkn pew yg aq ase aritu,,hmmm,,,na nanges own ade ...na frust mnonggeng own ade..tapi dsbbkn dy jujur an aq..aq jadi xmrh..i dont know why,,mybe aq sygkn dier cgt2....aq tanak khilangan dier and aq tamao dy jdi milik org len,,,HE WAS MINE ok...yaa dier ngaku dier de aweq len and sbelom dier kuor an aq,,mang dy ade kuor an gf dier,,aq ta nanges tapi hati aq merintih,,,tade sape tawu pew yg aq ase..aq sikit own ta titiskn airmate mase dier ckp,,tapi hati aq sape la yg tawu,,hnye aq sorang jer yg tawu,,giler hati aq mcm kne robek an pisau pas dier kate cm tuu sdeyh cgt an....tapi,,,aq cyg dier aq taleyh wat kputusan yg melulu,,so aq dngr cite dier pai abes...
dier ckp...

"sbenrnyr pa ade gf len tapi da putus "

mak kaw! aty aq hncur boh,,mcm na mati own ade,,,aq setie an dier,,aq mlz na jdi deaya yg dluw,,deaya yg ta suke setie,,deaya yg suke brdendam
aq tamao ulang lagi prangai uduh aq uhh,,aq cyg dier cgt r,,aq ta snggop
TAPI tq irfan coz awk da sdrkn saye yg awk bkn hak milik kekal saye...2 jer kate2 lam aty aq spaya aq dok nanges...tapi dier ckp...

" skunk pa ade ma sowang jer,,and pa syg ma sowang jer,,pa jnji pa ta buat dah! "

fullstop..tenang aty aq,,LEGA own ade,,,aq hepy,,aq hepy cgt,,cipan sdr perw dy wat at aq...aq mlz na mrh dier,,dy da besa pnjang leyh pk mne buruk mne baik utk relationship ktaowng
aq mang siyes an dier so aq ta wy hal lagi..
irfan mang seorg yg jujur and berani,,aq cyg dier,,aq kagum an sikap dier,,,muah!!!
huhu,,,epy cgt2,,,aq syg dier smpai mati!

ok2,,,doh feeling2 nyer,,,arini kak nana aq bertunang,,tapi syg aq ta dpt snap pixxa an dier coz dier bz and aq mlz na kacow,,huhu,,lek r bwu tunang not kawin lagi,,so my family g chini lerrr...patuw g chini lake,,suda brubh maa,,,cntik cgt,,
aq mlz na update pnjang2 coz aq mao tdow,,sok na jmpe cipan,,haha...cipan cokmo,,nyaknyer...

ini cipan gak tapi cipan kazen aq not bofie aq





::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
DEAYA OFFICIAL COPYRIGHT