STATUS UPDATED!
REDHAA DGNN APA YGG TERJADI,,aku terimaa semua ini dgnn hati ygg ikhlass sygg..
deayaᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ◕‿◕: Monday, November 07
WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG..HITS FOLLOW BUTTON NOW..BE GOOD ATTITUDE IN MY BLOG LAND

Monday, November 7, 2011

berdua lbeyh baek..

:::enTRy bAwu MUcuxMucUx:::


assalamualaikum...
im here!! lame gak ta update blog yer..bkn per,,taderk mase laa..kbetulan hari ney line laju..so amek ksempatan neyh utk update belog..okeyh!! slamat hri raye haji,,wee~
stiap org mesty ade cite sdeyh and hepy mase raye haji an,,mcm 2 gak aq,,kuikui..bale sungguh,,tamao cite at cniey,,aq tamao ingt dah sejarah pahit getir aq tue,,myakitkn aty jer,,juz me & irfan know the story..hahaha..tapi naseb bek ta clash an dier,,,waaa~law clash aq tataw r an kate mnde,,mybe aq mogok 30 hari kud,,aq syg dier,,syg gilerbabeng,,,aq ta curang an dier,,aq jge prasaan dier dgn sebaek2nyer,,aq cube utk jdi aweqs yg phm dier,,yg caring,,sbb aq mang btowl2 syg dier,,bkn syg dimulut saja,,tapi hati aq,jiwa aq mang hnye utk dier,,aq harap aq kekal lame an dier,,aminn,,,iloveyousomuchirfan
yeah!! see my header??? haaa 2 akak huda yg buad,,follower aq lam belog neyh lerr,,hepy cgt ade org wt an header special for me,,wahh bertuah jdi deaya an?? hehe..so aq mao tag belog akak yg baik hati cgt2 tuhh...g laa singgah at belog neyhh,,mang chumil cam tuan dier,,huhu,,tq ya sis!
neyh belog akak yg baek hati tuhh...
sis huda

::myLIFEtoday::

arini aq bwu jer alik dri kmpung,,balik2 tros col DIE and borak2 laa,,tapik xlme,,aq xde mood laa nape ek,,ehmm nta laa..then aq bukak fb..fb kosong,,taderk mnde mnarik,so suck,,,aq bukak belog,,aq check out shoutbox aq..waaa aq tertarik 1 bnde jer,,mcj sis huda,,dy ckp ade present utk aq and dier kci link entry tuu,,aq bukak laa..then ade nme aq doe,,dy tag nme aq co dy wt header utk aq,,aq hepy gler,,hepy cgt2...tq sgt2 sis ya..okeyhh pas tuu aq tuka laa header aq..sbagai tnda aq hargai header buatan dier,,aq ltak laa header 2 sbagai header belog aq,,tengs sgt2..
okeyh! aq taderk mood mao mcj sama irfan,,dont know why,,im not in goog mood now..sowy yer irfan,,
btw slmat hari raya aidiladha.....
so here hasil dripade hari raye trsebut,,,see yaa!!


                                                                        kamiforever!!



::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

 
DEAYA OFFICIAL COPYRIGHT