STATUS UPDATED!
REDHAA DGNN APA YGG TERJADI,,aku terimaa semua ini dgnn hati ygg ikhlass sygg..
deayaᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ◕‿◕: 2011
WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG..HITS FOLLOW BUTTON NOW..BE GOOD ATTITUDE IN MY BLOG LAND

Saturday, December 24, 2011

YOU NOT MINE (last entry)

hemm...life without dia iss okayy utk aku,,,sbb i know dier cume main2 jea an aku,,yaa besa laahh puppy love laa katakan,emmm sedikidd myesall kerana aq mmberi harapan yg besar kadd dier yggg akuu andd dier akn kekal smpai kawinn,,but it juz a dreamm..yaa sepertii mimpi yg tidak sampai ke bintangg...aku redhaa dgn ketentuan ilahi,mybe dier bkn mr right akuu dann mybe ada ygg lagi caring pada dia...yaa aq reda dann aku ikhlass dengan pa ygg terjadi,,jadi irfan!! aku halalkan semua ygg aq kci kadd ko,,,aq ikhlass kann semuaa nyaa,,so ko jgn wsauu sbb aq xde niat mao berdendamm an kao...dann terimaa kasihh sbb wujud dann hadir menyinari hidupp aku selama 2 bln 3 minggu 1 hari,,aq hepyy bia punn dukaa dgn kao..bagii aku duka ker pahit kerr bersama kao sume tuhhh terindahh bagi aku,,,dan kenangan ituu takkn terulang lagi...yaa  ko phm2 jelaa kita akn mnjadi kwn..kwn mcm dulu,,ko pnggil aku akak,,aku pnggil ko irfann,,itu sudaa memadai bagi aku,,tapi ko ingaddd xakan ada peluang kedua utk ko wujudd semulaa dlmm hidupp aku,,bagi akuu sejarah takkan mungkin berulangg,,soryy ituu adalhh prinsip hidupp aku,,,

tapi irfannn aku suda hepy skunk,,,ko jgn wisau,,,ko blah dari hdup akuu cikedd punn aku ta buadd kje gilaa...
aq masih waras dan aku ta bodoh...waktu mao putuss kao takudd aku buadd kje gilaa kn?? ehh~ ko silapp aku ta buadd punn...sbb aku dah hepy skunkk,,,aku gembiraa dgn hidup aku skunk,,dan aku eklas menerima kao sebagai kawan akuu..kite mmg kwn pun kann..dari kecikk lagi...


akuu upload pic neyhh bknn aku na menyingkapp kisahh silamm kitaa cuma aq na koa ingadd smule,,neyhh lahh tiket wyg pertama ko dann aku,,,lpss tuhh kite mne tgk wygg dahh sama2...kite tgk cite REAL STEEL,,ko mang ta romantikk laa,,,tapii ko ckpp ko pilih cite neyhh sbb ko tahu aq lyn cite omputihh,,,'
ko ingadd x...aku,naim,iman tinggal ko mase kt kaunter beli popcorn?? kciann ko kne bwk 3 air coke...hahahhaa
sweet cgt mase tuhh..thennn mase ko da masukk hall wygg ka ta jmpe tmpat ktaowg ddk kan??cite dahh start,,hall punn gelapp..alaa cian ko knn.,tapii sbb time tuh ko pwe aq,,aq pun nyalakn enset akuu sbgai signal yg ktaowng ada kadd cituu~

tapi irfannn aq na buadd 1 pengakuannn SUMPAH mmg aku ta phmm jln cerita tuhh laa..sbb aku bz an ko,,,aq hepyy an ka time tuhh mklum laa 2 first timee aq date an ka knn..yepiiii~ hepyy tahap gaban aku...
aq skew pnggil ko cipan .. sbb darikk kcikk lagi aq pnggil ko cmtuhh..tapi...malang nyaa ko ta sukaa...ko ta suka aq pnggil ko cipann..bia punn time tuhh aq aweq ko..ko mmg jahad,,smpai hati ko pnggil aku BADAK AIR,.haahaha..btw ko laa bf pertama aq ygg pnggil aq an nme buruk tuhh...aq harap pas neyhh bakal pwe aq ta pnggil aq cmtuhh lagi sbb mmg aq ta skew...tapii sbb time tuhh ko pwe aq,,,aq terima jela.dan anggap pnggilan tuhh sweet dan cgt bermkna,,pdahal dlm hati membara bara,,

aq syg ka sepenuhh hati aku,,dan aku dapat rasakn kau punn mcm tuhh tapi rupanya aq slh..hee
ko ingt x?? mase abah ko masukk ospitall,,ko tao x betapa peritnya hati aku sbb ko ta mcjj aku,,tapii aq sedaya upaya tahan mrh aku dan cuba utk bersabar demi ko,,,akuu mao stay lame an ka sbb tuhh aku perlu sbr yg cukup kuad,,,law aku xsbr aku ase kite dahh lame breaks nyer..
ko tawu x?? aq sedaya upaya beli kdit..minx kat mak aq,,n bile ade duit lebihh cikedd aq beli top4 utkk ko,,sbb aq tao ko suke gayut an aku bile tghh mlm...sume tuhh laa kenangan ygg aku xleyhh lupakan...

hee yg neyhh aq na trgelakk law cite,,ingt x?? mase tuhh ko buadd gentle dtg lepak dpn uma aq..first ko dtgg dlm area 9.15  mlm dgn apak,naikk moto baru apak tuu lahh,cehh wat brani jea..pdahal aq punn wsau mak aq bising,,tapi mak aq ta bising..kol 10 kao punn balik...
lps jea mlm tuhh ko dtg lepak uma aq,,amboii tiap2 hari ko dtg,,smpai mak aq pelikk,.tapi aq ckpp kat mak aku ko mmber aku,,hee menipu makk sbb na lepak an ka,,
kite date tiap hari...ade laa mase neyhh ko dtg sorangg naik moto nouvo tuhh,,,ko ckp ko na ajak aq ngepong,,aq iyekn ajer,,ko ckpp ko dtgg ptg,,tapi malang nyaa aq terlelap..thenn ko beriban kali lalu dpn uma aq..masa tuhh aq mang ta sdr laa sowiey ya irfann,,,ko punn kcewa,,ko punn balikk uma tok ka dgn prasan hampa dan mrh,,,otw ko na balikk tuhh hujan turun selebat nyer,,ko basahh dek air hujann..kcian ko kn..sesampai ko kadd uma tok ka,,aq punn kol,,aq minx maaf sume..ko mrh aku,,puas aq explain..ko wt tataw jer seolah2 ko merajukk laa...tapi mlm tuhh ko dtg uma aq then kite lepakkk lagi...ko punn hepy..aq lagi laa...

sekali lagi ko dtg uma aku,,,dgn naim..lepak dri kol 2..kol 5 bwu ko rety na balikk...itu punn sbb mak aku bising...kali neyhh mang aq xleyhh lupakn..aq ikut naim g kdai...aq tinggl ko kt depan uma aq dgn teha...haha bodoh kn aku tinggl pwe sndiri then naik moto dgn mmber ko,,hahah..tapi mmber ko uhh kwn dari kcik aq sbb tuhh aq ta segan..naimm soh beli roti,,so aq beli,,naim bwk moto ko irfan kencang gler,,smpai kat bonggol dier ta brekk,,cemas aq,,smpai2 jea,,muka ko mrh,,teha punn da balik uma..ko mrhh sbb aq tinggl ko,,aq bagi ko roti thenn ko mkn,,tapi irfann ko mkn comott..aq lapkan bibir ko dgn tgn aku..jujur aku ckpp ko mmg mkn cm bby laa,,heee,,ko na  air,,tapi  aq mlas buadd air...aq kci kownag minum air cool jea,,hahaha nasib laa korang...tak lame tuh korang balikk...

ko ade uma tok ka lagi...kite x mcj sbb kdit kite sudaa abes,,,ko lalu dpn uma aq,,tapi ko ta ckp punn ka mao dtg perumahan aku...ko naikk moto kapcai apak,,hahaha
mase ko lalu tuhh aq tgh main badminton an wadi..ko pndang jea aku,,aq lakk wtt muke trkjut laa cgt..bkn trkjutt apew,,aq bngge sbb ko pakai bju kaler pink sama dgn aku...aq terharu...

ada laa suatu mlm sabtu,,ko dtg uma aq sbb kat area umaa aq ade pasar,,ko dtg an apak,,,kite lepakk ta smpai 5minit bapak aku bising,,ko an apak punn balikk,,lucu arr dherr aq xleyhh blahh laa..kena halau,,hahaha

tapi ta serik laa lps kene boom an bapak aku,,masa raya haji kite wat pasal laa..ko ingadd x? tak mungkin ko lupa sbb lps kite settle g jln2 masa ko mao antar aku jengjeng~ kntoi an family aku,,aku kene mrh terukk an mak aq,,mak aq ckpp ko bkn suami aq laa apew laa,,bebel jea tawu,,ko punn kne mrh an makk aq,,heshh tamao citee bnci aq pasal kess neyhh...tapii kite chill je kann bia punn family akuu tgh marah an ka sbb bwk aq ngepong...aq ta slh kn ka punn sbb aq punn sama2 nak mao ngepong an ka,,hee nakal nyer  kite kn~

hujung bln 12 kite na kuar hang kn,,tapi ta kesampain sbb kite dahh tade ape hubungann,..mungkin kite mang xde jdoh...aq reda dgn apa yg berlaku bia punn hati ini masih menyayangi ko,,,tapi sekarang aq aknn buang perasaan tuhh jauh jauh dann terima insan yg bakal menyinari hidup aku dan bakal mnggnti tmpat ko dihati aku irfann...'smpai skunk aq ade sume pic ko dan pic kite berdua..aq xnak dlete sbb tuu kenangan aku,,pic lam fb punn aq xdlete,,aq xkn ubah name album tuhh ttp dgn I LOVEU,IRFAN,,law ka ta cye ka g laa kadd fb aq,,g tgk kt album aq..

aq cuma mao ckpp kenangan ko dan aku aq sematkan di hati aku dann KAU BKN MILIKU lagi
ko hanya kwn aq....aq cumee na pinjam nama ko neyhh deaya irfann utk kali ini sahaja..hanya pada entry ini sbb lps neyhh ko xkn jumpe perkataan deaya_irfan lagi.ingadd laa tarikhh neyhh 15/12/2011..hari aq selak menanges.ini adalh last entry utk blog neyhh sbb blog ini mengingatkn aq pada kenangan kita bersama....kbai

yg ikhlas dgn ketentuan kita,

deaya_irfan

::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

Wednesday, December 21, 2011

heeyyy kawannn-kawann

hai sumee blog neyhh deaya jarang bukak laa sbb deaya daa ade blog bwu..agyownn blogg neyh byk cgt kenangan pahidd kah...so neyhhh link fb deaya my new blog aw aw

::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

Tuesday, December 13, 2011

30 PERKARA

30 Perkara Perempuan tak Sempat Bagitau Lelaki.... 

1. Bila sorang wanita mengatakan dia sedang bersedih,tetapi dia tidak menitiskan airmata,itu bermakna dia sedang menangis di dalam hatinya.

2. Bila dia tidak menghiraukan kamu selepas kamu menyakiti hatinya, lebih baik kamu beri dia masa untuk menenangkan hatinya semula sebelum kamu menegur dengan ucapan maaf.

3. Wanita sukar nak cari benda yang dia benci tentang orang yang paling dia sayang (sebab itu ramai wanita yang patah hati bila hubungan itu putus di tengah jalan).

4. Sekiranya sorang wanita jatuh cinta dengan sorang lelaki, lelaki itu akan sentiasa ada di fikirannya walaupun ketika dia sedang keluar dengan lelaki lain.

5. Bila lelaki yang dia suka dan cinta merenung tajam ke dalam matanya, dia akan cair seperti coklat!!

6. Wanita memang sukakan pujian tetapi selalu tidak tau macam mana nak menerima pujian.

7. Jika kamu tidak suka dengan gadis yang sukakan kamu separuh mati,tolak cintanya dengan lembut,jangan berkasar sebab ada satu semangat dalam diriwanita yang kamu tak akan tahu bila dia dah buat keputusan,dia akanlakukan apa saja.

8. Sekiranya sorang gadis mula menjauhkan diri darimu selepas kamu tolak cintanya,biarkan dia untuk seketika.Sekiranya kamu masih ingin menganggap dia sorang kawan,cubalah tegur dia perlahan-lahan.

9. Wanita suka meluahkan apa yang mereka rasa.Muzik,puisi,lukisan dan tulisan adalah cara termudah mereka meluahkan isi hati mereka.

10. Jangan sesekali beritahu perempuan yang mereka ni lansung tak berguna.

11. Bersikap terlalu serius boleh mematikan mood wanita.

12. Bila pertama kali lelaki yang dicintainya dalam diam memberikan respon positif,misalnya menghubunginya melalui telefon,si gadis akan bersikap acuh tak acuh seolah-olah tidak berminat,tetapi sebaik saja ganggang diletakkan,dia akan menjerit kesukaan dan tak sampai sepuluh minit,semua rakan-rakannya akan tahu berita tersebut.

13. Sekuntum senyuman memberi seribu erti bagi wanita.Jadi jangan senyum sebarangan.

14. Jika kamu menyukai sorang wanita,cubalah mulakan dengan persahabatan.Kemudian biarkan dia mengenalimu dengan lebih mendalam.

15. Jika sorang wanita memberi seribu satu alasan setiap kali kamu ajak keluar,tinggalkan dia sebab dia memang tak berminat denganmu.

16. Tetapi jika dalam masa yang sama dia menghubungimu atau menunggu panggilan darimu,teruskan usahamu untuk memikatnya.

17. Jangan sesekali mengagak apa yang dirasakannya.Tanya dia sendiri!!

18. Selepas sorang gadis jatuh cinta,dia akan sering tertanya-tanya kenapalah aku tak jumpa lelaki ini lebih awal.

19. Kalau kamu masih tercari-cari cara yang paling romantik untuk memikat hati sorang gadis,cubalah rajin-rajinkan tangan menyelak buku-buku cinta.

20. Bila setiap kali gambar kelas keluar,benda pertama yang dicari oleh wanita ialah siapa yang berdiri di sebelah buah hatinya,kemudian barulah dirinya sendiri.

21. Bekas teman lelaki akan sentiasa ada di fikirannya tetapi lelaki yang dicintainya sekarang akan berada di tempat teristimewa iaitu di hatinya!!

22. Satu ucapan 'Hi' sahaja sudah cukup menceriakan harinya.

23. Teman baiknya saja yang tahu apa yang sedang dia rasa dan lalui.

24. Wanita paling benci lelaki yang berbaik-baik dengan mereka semata-mata nak tackle kawan mereka yang paling cantik.

25. Cinta bermaksud kesetiaan, ambil berat, jujur dan kebahagiaan tanpa sebarang kompromi.

26. Semua wanita mahukan sorang lelaki yang cintakan mereka sepenuh hati..

27. Senjata wanita adalah airmata!!

28. Wanita suka jika sesekali orang yang disayanginya mengadakan surprise buatnya(hadiah,bunga atau sekadar kad ucapan romantis).Mereka akan rasa terharu dan merasakan bahawa dirinya dicintai setulus hati.Dengan i! ni dia tak akan ragu-ragu terhadapmu.

29. Wanita mudah jatuh hati pada lelaki yang ambil berat tentang mereka dan baik terhadapnya.So,kalau nak memikat wanita pandai-pandailah...

30. Sebenarnya mudah mengambil hati wanita kerana apa yang dia mahu hanyalah perasaan dicintai dan disayangi sepenuh jiwa.

::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

rindu blog neyhh cgt-cgt

# NAME FB BARU AKU SEYHH --> izz deaya purcell


lamenyer ta update blog..rndu cgt seyhh...hehehe...bkn apew...juz xade mase laaa...sibuk lhaa..beli brg skola jer..PREPARE FOR SCHOOL COMING SOON..:D...aku da balik dari JAYBEE ...2 minggu lebih dox sane...menggedik dgn cik fara lhaa...
# ITULAH CIK FARA KITE....AMOI SEYHH...PUTIH MELEPAK...JELEZ AKU SEYHH


okie!! mao cite pengalaman dok JAYBEE...err =.= bez cgt...aku suke laa...bese laa dok tgh2 bndr kn.hehe...berjln jerp kje aku seyhh...amboi ko deaya bkn kemain dok sane erk..GEDIK! haha..<--- KUTUK DIRI SENDIRI...

# YG PAKAI SHAWL TUU NAJWA YG SEBELAH TUHH CIK FARA,,,TAKEN AT GIANT PELENTONG,MASAI,JAYBEE


aku g jln2 at sane...tgk wyg..g masai paling best sbb kne naik bas laa...pegi naik 2 bas..then bwu smpai kt mall seyhh..balik pun 2 bas..rugi2..bazir duet aku jer...hehe

aku tgk cite neyh mase kt jaybee..ya allah!! menitis air mata aku lps tgk pic dier,,knape?? aq rindu dier..aku rindu na dngr suara dier,,nak dngr nasihat dier...dulu dier sgala2nya buad aku...TAPI aku bodoh..aku curang...aku xbersyukur dgn apa yg aku ade..TAMAK!! aku bnci diri aku...andai dpt aku undurkan masa ...aku mao masa aku kaple an dier...aku mao setia an dier,,dan kaple smpai akhir hayat...aku myesal,,sume sbb aku...aku windu saat2 bersama dier...susah sng dgn dier...BYK kenangan manis aku dgn dier...bia pun pahit..bagi pun sume manis...aku berpisah dgn dier..secara xrela...aku masih syg dier..syg cgt...aku nak cgt jumpe dier..peluk dier...aku mcj dier..dier xeply..mybe da nak lupekn  aku dah...asl aku dngr lagu AISHITERU mesty aku ingt kt dier..sbb 2 smpai skunk aku gile lagu aishiteru...hanya TUHAN jer tawu sedlm mana CINTA aku kt dier dan seberapa myesalnye aku lukakn hati dier yg luhur mncintai aku.. aku syg dier...miss him so much.TAPI mang ktaowng x ditakdir kn utk bersama...jodoh aku skunk dengan IRFAN..sbb 2 aku jujur dan setia an IRFAN..sbb aku xnak mnde yg jadi kt D jadi kt IRFAN..iya..budak yg aku cyg uhh CAPITAL D..meant..DAUS OR FIRDAUS...hmm...aku akn syg irfan dan xkn sia kn cinta dier kt aku..2 jnji aku...

#menitis-menitis airmata aku taip entry neyhh kbai

::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

Thursday, December 1, 2011

Wednesday, November 30, 2011

deaya now in JB!!

*sumber taken at encik GOGGLE MAP


haii sume!! skunk deaya berada di OCEAN CITY AT JB! mesty pelik why deaya at cc..ehh~ ta kelass lha deaya neyhh..BY THE WAY I trpkse lhaa yunk..LINE broadband agak !&**^%^%$$%$ cket..hehehe..#sejak bile ber i i neyh,,,khoya lhaaaa... so deaya rajinkn kaki utk pergi ke cc..yaa semate2 utk on9 utk update belog..deaya da due mlm at cini..hepi glerr..ta bosan..ala law bosan pun..buad2 ta bosan suda lhaa..hahaha...WHERE ALL THE HOT BOYFRIENDS!!..hehe,,,gatai siot!! xde ar,,aq guwau jela..gilerkentang na wt cm uhh...piau aq an irfan kunk...update kt cc..bosan ar...kne cover2 cket..cm sial jerr,,,hahhaa..oppssss mulut ko..un cover btol...
skunk an aq giler lqagu YOU BY nur jannah alia...
k laa tade cite menarik...
kbai!

::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

Friday, November 25, 2011

2 month(!!!)

hai korang!!! arini neyh 25 nov 2011 genap laa 2 bulan aq menggedik an irfan..yeah bwu 2 bulan tapi aq ase cm da 2 tahun an dier..he caring..and he love me so much..
TAPI aq dmm lhaa..dmm2 own leyh update blog..hehe..terok kn...
pning kpale cgt2 sbb tuu aq da lame xupdate blog..arini bwu smangat na update blog ...
dmm aq ok laa cket..tapi masih xbermaya..
28 neyh na g JB arap2 dmm aq cpt baik..aq taknak sbb dmm aq kne tinggl.heehe
xlarat na taip byk2
kbai 

◕‿◕



::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

Sunday, November 20, 2011

:: MUHAMMAD NUR IRFAN IZZUDDIN::

hey u!! ya u lhaa!! yg dok dpn lappy tuhh,,,haha,,haaa ambek ko..besar2 aq letak name bofie aq at tittle tuhh...yaa..bosan doe,,pening gak na mikir dri xdi mao tulis tittle apew..tetibe dtg lhaa ilham mengarut aq,,kui..
err...=.= aq xde top4 ar!!! siape baik hati!! sila sent rm1 kt aq mama aq kdkut,,,errr bkpe ntah,,,trpkse mnahan rindu...oh yaa!! SEMALAM!!  bad night doe..bad cgt2.. my bofie mengamuk tahap cipan smlm..(hahaha)
cemas aq boh,,cemas cgt2..aq tao mang slh aq pun..yaa..tapi aq xsengaje.,mang ta sngaje cgt2..aq own ta sangke jadik cm ginih..=.=
kne mrh doe..tapi xde ar marah mnje2..irfan btol2 mrh cm bapak aq doe..mang slh aq own..so aq akui mang slh aq..yaaa! tapi.....sbb syg..ta kemana laa ktaowng neyhh...yaa mission complete,,kes pergaduhan itu dpt disettle kn,,tapi smpai skunk aq still rase bersalah..na tao pew kslhan aq uhh?? i think xpya laa coz aq na lupekn and aq brjnji xkn buad mnde yg same lagi..itu jnji aq..+_+
hehe,,,hahaha! bkpo gelak??? gilo!! dok aq dop lyn HOME ALONE 3...lucu,,,nakal budak tuhh,,and cute..haha
err..na taip pew agy erk..buntu ar..xpew ar..smpai sini jela..mlm neyh law aq rajin aq update entry lagi..meet u this nite
kbai

::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

Saturday, November 19, 2011

:: PERIT MATA AKU TGK :D ::

hai sume!!! err...asl tittle aq uhh?? pelik semcm jer..haaa na tao bkpe x?? ginih~
mlm neyhh aq lyn movie FINAL DESTINATION 3 err =.=...walao weyhh seram+ngeeeri boh..err mang takud aq..aq lyn at youtube jer..pnt gak sbb at youtube xde yg full movie..aq mao download aq own tataw kt ane mao download..so trpkse lyn mgikut part..dripde PART1--> PART13 lame gak...tapi mang best..aq mang skew cite cm ginih..yaa exciting laaa...na tgk at wyg..err cite neyh dah berzaman lhaa,,nta tahun bile punyer...tapi mmg gempack cite neyhh...tgk laa..mang best!! DIJAMIN..GERENTI BEST! aq tgk at lappy aq jer itu pun tutup mate aq..law tgk at tb uma aq agy ar..tb plasma..haha..law wyg lagi ar..leyh HEART ATTACK  aku..cite neyhh dier cm elak pde ajal+maut lhaa..bese laa cite omputih mang cm nih,pelik2 sajer,,tapi best! 
so cite neyhh mang menjadi part of my favaorite movie's ..huuu..
*taken at encik goggle..

mang best laa...hesh...aq mang skew lyn cite omputeh coz sumenyer best laa..
okie na cite cmne aq leyh terjebak an cite final destination neyhh..ade lhaa suatu hari neyhh aq go to town..yaa~ hangout lhaa..mula asal aq hangout an akma jer..my besties ...lepak at megamall ..duh~ bosan lhaa..time tuu aq no BF so..aq bosan laa..aq own rajinkn jari aq utk sent a message at soleh ..aq tnye dier "woi nerd mung ade mane?? dtg mega doe..aku bosan tahap DEWA neyh" stelah bebrape minit  fon aq pun berkumandang lagu bonbon--> pitbull yaa~ si nerd aq neyh eply lhaa.."aku at mega dah neyh kak..ko at ane,,aq bosan ngak..aq an ery n pidot" bosan laaa mcj..aq kol laa dier~ cpt cket an..so aq ckp lhaa yg aq at dpn apple K  dgn spntas kilat aq own nmpk kelibat 3 jejaka hots  tuu..hepy laa..ptuw lepak2..bosan gak lepak an..aq own ckp "jum ar tgk wyg..bosan laa duh~"
depa ON jer..so ery ckp tgk FINAL DESTINATION 5  ar..mcm best jer..TAPI!! cite neyh 18 tahun ke ats
uisshhhh kacaw laa.ktaowng sume blake umur 15 ..OMG!! cmne nih,,eshh..so ktaowng pilih lhaa..antara ktaowng berlima sapew yg stylo and nmpk matang..aq cdg ery sbb yaa dier nmpk matang an style dier yg ala-ala~ KL  tuh..tapi depa ta stuju an aq..sdeyh doe..depa soh aq!!! knape aq!! aq ta matang laa..err.=.=
yaa~so aq lhaa yg g at tmpt beli tiket uhh..dgn perasaan yg gementar giler!! aq ingad lagik mase mao beli tiket uhh ade 2 kaunter yg dibuka..seorg girl and seorg lagi boy..aq g at kaunter girl uhh tapi time uhh due2 kaunter de customer..aq own pndang muke ery..haha! lawak laa..dier soh aq g at kaunter yg boy uh..aq own g jela..
aq ckp laa mao final destination 5 tapi boy uhh mcm was2 an aq..dier ckp da ats 18 er..aq angguk jer..lame gak aq beborak an dier..mcm da 10 tahun knl lak..mang lame ar..stelah sesudah mmbeli aq own menarik nafas lege~ yaaa aku berjaya!! haha,,tapi cite uhh start lmbt cket..so kne tnggu ar..okie kema pening pale.aq turun ar..g 7eleven,,tetibe aq nmpk kelibat..yaa..spew agy..irfan ar..!! tapi time uhh ta kpe lagi..dgn selamba aq teriak name dier,,dier own cm trkjot jer nmpk aq,,borak bodo2 jer,,and then aq g 7e aq uhh...
okie!! da lain topic da neyhh..then dah smpai wktunyer aq own g laa msuk hall wyg..ery support aq,,best!!
so!! ini lah first time aq tgk FINAL DESTINATION  tapi yg aq tgk neyhh yg terakhir yg ke-5..so yg lain aq xpena tgk..tapi bruw xd aq tgk FINAL DESTINATION 3
so smpai skunk aq tros minat final destination...arap2 ade final destination 6 lak...hahaha
nite kbai~

::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

AYAT AKU BILE MARAH~

pagi!!!!!!!!!!!!!..errr entry neyh juz mao ckp jer,,yaa sejak2 akhir2 neyhh aq asyik mrh,,knape?? ntah!! na kate aq go to moon x pun..mybe faktor mningkat dewasa,,wahh pndai aku berkata2.bhahahaha..okie..aYAT AKU BILE MARAH~ ialah "err..xpela,** okie jer"    "insyaallah"    "ehh xper ** phm "   haha..yaa 2 ayt aq,,haha..gilerpale!! deaya knape ko mgalah?? ntah aq tatw..knape deaya~ ntah laa..KNAPA DEAYA!!! sbb aq syg dier ngoks...duh..sudala mrepeknyer,,kbai

::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

Friday, November 18, 2011

baru ku mengerti

ehem..testing-testing mic!! yeahhhh!! ohh yeahhh!! err =.= woi..gile siot aq mlm neyhh..errrr..okie..be siyes laa deaya..hahaa! this night i'm little bit crazy..why?? b'cos my bofie didn't sent me a message or a call for me..nothing dher...haram xingad aq dah..lalalala~ so ini mlm aq kne hiburkn hati aq sndiri supaya aq xrase LONELY..da due mlm cm ginih...naseb bek laa aq neyhh kuad smangat law x..aq ase mybe da mati kud..opss bkn mati apew..mksud aq..aq yg mati tapi jasad aq hidup.ouchh phm2 jela..kire cm org yg meaningless~
mang aq ase kesunyian,kesayuan,keseorangan..duh! forget it..aq kne phm laa abah dier sakid..yaa deaya..ko kne bngge sbb bofie ka uhh ank yg baik..ank yg berbkti pade kedua ibubape dier..yaa u're lucky deaya gets him...he caring right and responsible...agyown dier ank sulung mang kena laa an keadaan skunk..

 *pic raye puase tahun neyhh,snap by kema :D

* setelah raya meningglkan aku..aku pun brubah..lain giler an..pdahal rmbut jer yg brubah

OKIE!! ptg xd dier call aku..yeyeye!! my bofie call..suke cgt..xde ar lame gayut p leyh thn laa lame nyer'..aq tnye dier knape pyh cgt na kol or mcj aq mase jge abah dier sdgkn aq dluw jge acu aq leyh 24hours mcg an dier..aq pelik laa doe..yaa u know my style..selagi aq ta puas aty..slagi uhh aq tnye..and dier ckp..yg dier takud abah dier bising laa sbb slalu mcj,,er phm2 jela =.= so bwu laa aq phm..dier pun satu bkpe ta ckp an lbeyh detail..aq pikir mnde lain laa siot..len kali tlg laa beritahu an lbeh details..bwu laa aq rety base cket...
aq neyh mmg bangang cket..haha..der bese ar,,syg duh at dier,,sehari ta kol x mcj,,berdebar hati aq,,otak aq berdenyut2 pk sal dier,,lam otak aq ade mnde neyh ar -->IRFAN!!!!! haaa,,name dier taw,,besar punyer,,otak aq full an name dier..sebegitu dlm cinta aq at dier...
err,,,suda buntu na tles pew agy..emm,,,kbai=.=

::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

borink.suck,alone

          *rindunyer akue at hazeeq xg uma dier tahun neyhh sbb mama aq xkci...err..sengal doe..
:: yaa...mama aq xkci aq g 'PORT DICKSON' knapa??? sbb akue kne g JB ...err sengal...tapi aq da lame xg jb ,meets my farah and boboy...asyik g PD jer...g JB lhaa pulak...aq xkisaa own..cume mang hati mao g PD..coz PD is best ever lhaaa..aq skew laaa...haha..mesty pelik bkpe suke g sane..yaa normal laa...who run the world!!?? GIRLS!!! ramai pwe hots doe.hahaha..xde laa..aq minat g situ coz at citu happenning with my cik eykin & cik di...ya i like...okay..tahun neyhh akak ta alik uma hazeeq lhaa yer..sory yunk..mybe next year akak g uma hazeeq okay!!
err...pepagi bute aq dikjut an an one call..emmm =.= sumbak aq ar kol,my irfan..kcow aq pepagi..law mao mcj xpew gak...neyh kol jer..and ckp 'kite mcj kol 2 ktrang erk' aq own jwb dgn hati gaban 'errr..yela'lam hati aq berbisik"xpyh mcj own xpew..dah bese"
btw aq bnci an borink dgn keadaan skunk..sbelum neyhh acu aq masuk ospital..yaa medical care yg same an tmpat abah dier...aq still dpt mcj dier 24jam sbb aq cyg dier doe..aq xmao bagi dier ase borink spnjang aq jge acu aq uhh a.k.a beruk,hahaha...TAPI dier...mampus na mcj aq...aq jge acu aq uhh lagi ar..dah ar bwu operate..mang sush ar..mkn kne jage...na g toilet aq kne papah...tapi aq still dpt mcj dier 24jam..bkn aq tamao rety base...cume aq bosan and mcm ta adil jer an..law tawu aq mlz mcj dier dluw..eshh mang busy aq wktu acu dok kmc..pagi bah amek,,,bah mne laa larat na jge acu yg noty uhh,,,bah amek aq..aq jge jela..tghari aq balik...ptg aq g pulak...kol 8 aq balik..aq mlz jge mlm,.aq xde laa sebusy dier...errr...skunk aq ase lonely.borink cgt...yaaa ini tidak adil..aq lonely doe..aq tulis entry neyh bkn aq mao bnci bofie aq cume aq mao luahkn perasaan aq jer...
dy biar aq cm uhh jer...leyh jer aq mcj org len,,,tapi aq mlz..aq kne gak phm keadaan dier..mybe abah dier terok cgt dripde acu aq uhh..err mybe...yaa sick with this part like here..28 neyhh aq g JB..bye everyone..
errrr!! xboley time law hari2 aq cm ginih..ta mcj,ta kol,,,leyh mati ar..kunk aq lak yg masuk kgc..(kuantan grave centre) hahhaa takpe suatu hari irfan akn rase apew yg aq rase skunk..mne laa tawu kt JB t aq lagi bz pde dier...aq ase dy xkn sesbr aq..yaa mybe akn mrh tahap cipan...itulah perangai irfan law mao tawu..dier xpew,kite xboley..tapi aq ttp sabar..sbb aq syg dier...slh aq nmpk sajer..slh dier aq wt ta nmpk pun sbb aq mlz gaduh,,aq mao hepy2 an dier...pape kslahan yg trkluar dri mulut dier...yaa aq ngakukn ajer...bia xbtol pun,,sbb aq mlz na gaduh,,irfan my bofie forever FULLSTOP >.<
yaa aq akn understand pew yg dier wat skunk..tgk jela smpai bile aq dpt brthn..haha..tapi aq xkn sesakali bunyi at dier yg aq bosan skunk neyh..xakn sesekali coz aq nak dier tawu aq hepy jer..hahaha..
bia laa mgalah..mgalah is good..kbai..
*luahan neyh juz suke2 tapi dari hati aq,,irfan law bce xpyh amek siyes coz saye masih hidup lagi,,hikhik*

::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

edit blog make me hepy

yaaa,,,my blog look familiar right?? da brubah maa..hepy gler dapat edit blog cm ginih...pnt gak,,tapi puas hati ar...kpade sesiape yg berminat an blog deaya and tringin mao gak klik sini...blog sis uhh byk ajr deaya cmne na ubah style blog denim cm deaya neyhh..wahh hepy cgt...done edit blog..puas hati cgt...27/12 neyh tarikh keramat!!! result pmr kuar beb!! ta sbr and takud...yaa neyhh jer entry kali neyhh..sje jer update borink ekpown,,haha..kbai

::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

Thursday, November 17, 2011

im sick xD

yaaaa..see that face..errr like my face latoo...errhhh tension lhaaa...nape lhaa weyhh..duh..yeyeyeye
mlz ckp sal mnde neyhh..kunk xpasal jdi cam dluw...juz pndam lam hati jela oiiii...ermmmmm
nothing to says..today is my bad days..untung lhaaa org yg kne kn aq tuu an..yeah! taniah doe...sbb ko,,sbb ko myamar jdik aq sume jdik kacau bilau skunk..musuh bertmbah..kwn berkurangan..
aq tension btol lhaaa....apew motif u haa copy my pic then myamar jdi aq lam facebook,,errhhh ta malu er...
tape2...t ko tgk ar,...aq da hilang sbr an ka..erhhh ptg xd uhh msty kje ko an,,ko lhaa myebab nyer...right??
ko neyhh aq ta kcow ka,,ko kcow idop aq..hey u!! be yourself laaa..tape...t aq report at polis,,ko tnggu jela bitch!..smoga tuhan mmbalas apew yg ko dah buad at aq neyhh,,,aq sdr sapela aq na ckp sal kuase tuhan,,tapi ustazah aq ckp "jikalau kite mngkianati sdare semuslim kita,kita akn mmdpt gnjaran dosa dan perbuatan itu akn dibalas dgn kuasa ALLAH S.W.T"
yaaa! sapa laa aq na ckp sal neyh an..aq own sering buad dosa..aq ngaku..tapi aq ta pena kianat org..ka tawu x,,ko gne fb uhh and myamr jdi aq,,bermksud 24jam dosa ka berjln kerana ka aibkn dan kianat org lain...
der,,,be profesional laa weyhh,,law ta puas hati cgt,,ko doakn kt tuhan,,limpahkn bale kt aq law aq mang buad idup ko susah ataw aq da kcow idop ka...errrhhhhh,,hidup aq skunk kacau bilau sbb ka...sume org ingt fb uhh aq pnyer sdgkn BKN AQ siot!
perrhh mlm neyhh mrh gaban aq siot! yeah! bkn senang aq na ceramah bagai cmnih...aq harap ko myesal laa weyhh udah2 laa myamar jdi aq,,,ta dpt duet pun,,,cume dpt dosa adalah....hmm ko da aibkn aq...ko tgk laa 1 hari nnti tuhan akn blz an apew yg ko buad at aq neyhh..ko kne ingt sejht2 aq.aq ttp hmbaNya jugak..tuhan ttp sygkn hmbanya walaupun hmbanyer sering derhake pde dier...dan tuhan akn sntiasa berada di sisi org yg kne aib,.,,,(sbb marah cgt aq melalot,,yaa sapela aq na ckp mnde neyhh)
ko lihat saja laa...aq xkn serang ka law aq tawu sape ka,,,sbb aq tawu tuhan tuu maha berkuase....
erghhh!!! pnt jejari aq menaip entry mlm neyhh...yaaa mlz ckp sal mnde neyh lagik,,wt sakid aty jer...yaa!~lupakn sbentar.."REHAT SEBENTAR BERSAMA KITKAT"

okay!!!! life aq arini..okie pde sbelah pagi and gaban pde sbelah ptg..TAPI aq ta takud sbb bkn slh aq..hehe =.=
arini kne mrh an mak aq sbb aq pakai bju ketat yey! not bad laa kne mrh nyer...bingit gak tlinge...
huh! okie,,,xd ptg bofie aq kate abah dier masuk kmc..huuu pagi uhh acu aq kuar..abah dier lak check in...eshh nape laa acu aq ta stay lagi lame.,leyh skodeng2 bofie aq,,yoyoyo..gatai seyhh...~
ermm cian laa my bofie kne jage abah dier an,,so ta mcj cgt lhaa an aq,,btw aq own tade kdit,,mcm good2 jer aq ckp,.mcm xde prasaan jer,,woii!!!!! ta mcj seminit own wt aq giler tahap cipan,,whoppp..hahaha..coey irfan ta disngajekn,,lalalalala~(berlagak tataw)
im juz wanna says hope his dad in good condition and kmbali sihat lhaaa ...:D
mlm neyhh juz tdow .....mcj an bofie own late,,yaaa tade top4 an..lalalala~
erhhh bile mao g JB aq ta sbr ar..lmbt btol 28/11 neyhh...that's day i'll go to JB meets my maklong,paklong,farah and boboy also pwe2 hot kt JB!!! hahaha..kmbali mggatai laa..opsssss no,no
nnti my irfan mrh,,xleyh mnggatai,,cuci mate leyh ar..hahhaa..sabar jela,,hehe...juz joke,,xkn curang and xkn cri yg lain
"tiada sapa own leyh gnti tmpat irfan di hati deaya  neyh" iklass taw ckp mnde neyhh coz i love irfan so much,,!! syg irfan ketat,,jiwang siot aq mlm neyhh,,wkakakaka...
k lhaa stelah aq menggedik an belog mlm neyhh..taip entry yg jiwang2 cmnih ownn da buad aq lupekn mslah aq...yaa...mao tdow laa..kbai..

::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

Monday, November 14, 2011

yeah! hidup ini mmg susah..


hai sume!! dah lame ta update entry belog..ase cam da setahun ta jenguk belog neyhh (3hari jerp)
bese laa bb da expired so xleyh mao godeh belog neyh..
skunk bb da active so buleh ler update ya..
okeyh! dri xd pk mao update entry apew..so i decidedtu update entry yg sekian lame mao di update
cume ta ingt jerp..haha
ok na ckp laa aq bnci fb
tapi law tnpe fb aq ase cam ta maju jer..
ade lhaa makhluk tuhan neyh copy pic aq and wt pic profile fb dier xD
yoyoyoyo!!
kire dier myamar jadk aq lhaa..omg!
serabut cgt..ase cam erghh! kanpe lhaa jdi gniey
puas aq pk apew motif dier wt cmniey at aq
hah! mybe dier tade idung kot
or dier uduh..na gne pic aq gak..
xpela t dier dpt lhaa balasan nyer..
btw aq btol2 kecewe and hampe pew yg dier buad tuh
copy pic aq and buad cma aq lak yg on9 fb tuh sdgkn fb tu bkn milik aq..
pas neyh aq kne berjage2 na masukkn pic..
hmm aq ase mao sign up twitter lak arh..
fb make trouble jerp
yeah! twitter wait me im coming soon...
kbai

::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

Thursday, November 10, 2011

facts tentang DEAYA






lalalalalala~ apew tuhh facts about me?? yeah itu lhaa yg aq mao cite neyhh..
ok2 xd aq hangout kjp an my mama.aq an peramah orgnyer..
so aq tnye mama prangai aq darik kecik pai skunk apew yg berubah..
ehmm dier ckp byk..
okay!!!
aq neyhh law mao tdow msty gonyoh2 mate dluw..she said darik kecik lagik mang aq cmtuh
dy ckp aq ikut prangai my uncle
no wonder time aq baby dluw muke aq like baby boys faces 
ta gaye gegurl pun..
then..aq neyh skew karoks lam bathroom..dri duluw until now..
hehehe..2 mang hobi aq own..law ta karoks ase cam ta ebz jep..
kje aq an skew memekak..yey!
next aq neyh skew melawo..yeah! bermakeup2 lerr
mama aq kate aq ikut jejak aunt aq
tapi mang ramai own kate muke aq cm aunt aq uhh!! omg!
hahaha
::myLIFEtoday::

arini tade lhaa bosan cgt cume borink jerp,,
heee
aktiviti aq mgadap lappy on fb and blog then bia jer mnde uhh trbukak aq lak sebok mmbute
hahaha
bad habits right..mmbazir jer
kje aq arini..on9,,mcj an irfan,,gayut an irfan,,tgk tb and mmbute,,
2 jela kje aq pas abes pmr neyhh'
mao g skola mlz..
tapi sok aq mao g skola
mmber aq ajk,,dier kate na cite something lhaa apew lhaa
btw ok gak aq own bosan dop uma..
2 jerp cite aq utk kali neyhh
MUCHLOVE:D



::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

Wednesday, November 9, 2011

in bad mood condition...



aq taderk mood cgt mlm neyh..pelik an besenyer im the happenning girls in th world..
but this night..i juz not as always..mood aq btol2 low level..
na nanges own ade..na jerit sekuad aty own ade..pnt LOL
aq on lame cgt...drik maghrib xd lagi..ehmm mesty pelik an why aq on9 lame cgt..
yeah! aq edit belog my bf..edit belog tuhh perlukn mase yg  cgt lame mcm na HACKER fb org lhaa..
aq edit lhaa dgn perasaan yg cgt hepi..yg sgt senang..and berharap dier suke an belog yg aq tlah edit  
FOR HIM..
lame gak edit pai aq ta mcj un an dier..yela bz taw..pnt taw edit blog..pnt glerbabeng..
FINALLY aq ciap mengedit belog dier..
hepi laa coz keje aq da settle
TAPI
ade satu mnde yg buad aq hampa!kecewe!merana!
na mrh own ade..
aq text dier..aq ckp belog dah ciap edit g lha bukak..
dier ckp mlz lhaa..
na nanges aq bce text yg dier sent at aq uhh..mcm da xde mnde lain na ckp..
mcm da peduli pew prasaan aq..
FINE!
aq own tros taderk mood..aq mcj own ntah pape an dier..
last2 dier ckp adik dy ngah pakai komputer..
ok DEAR aq leyh time..tapik aq sdeyh lhaa jugak..
dier lngsung ta ucap THANK YOU SYG
taderk pun..ta pernah na hargai aq lngsung..
ta kcian langsung at aq..kcian aq..
aq neyhh mang gnas..tapi aq neyh pompuan..
still ade prasaan lmbut cm pompuan lhaa..
hati aq tulus,mudah terase,cpt hmpa,
ermm,,FINE aq terime laa mnde dy ckp uh,aq pyabar orgnyer
then! dy text aq lagik and kate yg dier ta rety na  bukak belog
perhhh! mang perit r bace mcg tuhh...
gilobabeng..aq tros taderk mood,,tapi aq try sorokkn mood aq uhh pde dier
aq acting mcm aq ok..mcm aq hepi like always..
tapi lam hati aq tade sape tawu..
aq tros tade mood,,
tetibe! mak aq masuk bilik and ckp mnde yg ta myenangkn aq..
sakit aty aq dngar..kekdg aq terpikir knape family aq lorat smpai cmni
ZAMAN DAH MAJU
tlg lhaa jgn kongkong aq mcm style zaman korang..
tertekan cgt
jadi! mood aq tros low level..
tros tade mood..mlz mcj an dier..mlz ckp an mak aq
kekonon mrajuk laa
pdahal bkn aq mao mrajuk cme aq na release tension aq..mood aq mang KOSONG
langsung xde mood..aq off fon tapi aq on balik..ta smpai 5 minit pun off nyer..aq biakn mcj dier masuk and aq ta reply pun..
then aq ckp an dier leklok yg aq mang taderk mood and mao stop mcj skjap..
so ktaowg stop mcj..
btw smpai skunk aq tade mood..
cubelah hargai aq..
and cubelah jgn kongkong aq cgt!


::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

Tuesday, November 8, 2011

cinta aq hnye pade insan bernama irfan...




aq bnci dier!!!!!!!! knape capital 'A' tuu kcow idop aq stelah aq da bhgie an irfan..aq tulis enrty neyhh bkn bermksud aq nak at dier smule,,shit!! no way! aq hnye milik irfan,,no one can take his place while i couple with him,,no one okay?? hate u capital 'A'
hey!! aq xakn termakan an jaji ko yg barbaur longkang tuu,,ka kape an aq dluw,,aq setie an ko,,tapik ko?/ wt taik an aq...mang xleyh blah r..aq mang bnci tahap babeng an org cm ko neyhh,,fuck double triple ats dahi ko busturd!
hesh mympah lah weyhh..ko darik dluw lagik kate ko tade aweq pdahal!! ko ingt aq tataw er,,ko mang hebat sial,,mnipu aq,,ko mainkn prasaan aq,,ko gnekn aq disaat aweq ko prgi jauh,,bile aweq ko dah balik bwu rety na buang aq an,,tapi naseb bek laa aq neyhh ta bengap cam ka,,aq blah dri idop ka sbelom aweq ko balik,,soo aq ta sempat merase cmne ko buang aq lam idop ko,,haha.,ko silap doe,neyh deaya laa,,aq yg knekn ko dluw,aq yg blah dri idup ko,,aq bnci laa
aq nyesal knl ko,,
skunk aq hnye cinte pde irfan,,irfan ok!!! aq milik org len so ko jgn na wt babeng an aq k,,and aq milik irfan smpai bile2,,,ko ilang dri idop aq,,aq dlete ko,,blah!!

::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

testing!!!



yezz jadi!!!!!!!!!!!

::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

Monday, November 7, 2011

berdua lbeyh baek..

:::enTRy bAwu MUcuxMucUx:::


assalamualaikum...
im here!! lame gak ta update blog yer..bkn per,,taderk mase laa..kbetulan hari ney line laju..so amek ksempatan neyh utk update belog..okeyh!! slamat hri raye haji,,wee~
stiap org mesty ade cite sdeyh and hepy mase raye haji an,,mcm 2 gak aq,,kuikui..bale sungguh,,tamao cite at cniey,,aq tamao ingt dah sejarah pahit getir aq tue,,myakitkn aty jer,,juz me & irfan know the story..hahaha..tapi naseb bek ta clash an dier,,,waaa~law clash aq tataw r an kate mnde,,mybe aq mogok 30 hari kud,,aq syg dier,,syg gilerbabeng,,,aq ta curang an dier,,aq jge prasaan dier dgn sebaek2nyer,,aq cube utk jdi aweqs yg phm dier,,yg caring,,sbb aq mang btowl2 syg dier,,bkn syg dimulut saja,,tapi hati aq,jiwa aq mang hnye utk dier,,aq harap aq kekal lame an dier,,aminn,,,iloveyousomuchirfan
yeah!! see my header??? haaa 2 akak huda yg buad,,follower aq lam belog neyh lerr,,hepy cgt ade org wt an header special for me,,wahh bertuah jdi deaya an?? hehe..so aq mao tag belog akak yg baik hati cgt2 tuhh...g laa singgah at belog neyhh,,mang chumil cam tuan dier,,huhu,,tq ya sis!
neyh belog akak yg baek hati tuhh...
sis huda

::myLIFEtoday::

arini aq bwu jer alik dri kmpung,,balik2 tros col DIE and borak2 laa,,tapik xlme,,aq xde mood laa nape ek,,ehmm nta laa..then aq bukak fb..fb kosong,,taderk mnde mnarik,so suck,,,aq bukak belog,,aq check out shoutbox aq..waaa aq tertarik 1 bnde jer,,mcj sis huda,,dy ckp ade present utk aq and dier kci link entry tuu,,aq bukak laa..then ade nme aq doe,,dy tag nme aq co dy wt header utk aq,,aq hepy gler,,hepy cgt2...tq sgt2 sis ya..okeyhh pas tuu aq tuka laa header aq..sbagai tnda aq hargai header buatan dier,,aq ltak laa header 2 sbagai header belog aq,,tengs sgt2..
okeyh! aq taderk mood mao mcj sama irfan,,dont know why,,im not in goog mood now..sowy yer irfan,,
btw slmat hari raya aidiladha.....
so here hasil dripade hari raye trsebut,,,see yaa!!


                                                                        kamiforever!!



::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

Wednesday, November 2, 2011

hari gaduh sedunie...

:::enTRy bAwu MUcuxMucUx:::


                                                                *bestiesforover....
sweet x pic at ats neyhh...hahaha,,,muke xleyh blah jer...muke galoxs+koya
so..arini mang sengal kebebeh...geram aque...sume criw pasal an aq..trmasuk r pwe aq!!!!!!!!
aq an si irfan uhh asyik beta jer...bakpe aq bangang cgt ha! sudah2 jelez ko 2...ta bwk kemane laa jelez ko uhh...gilo aq neyh kut,,prangai cm taik,,,hahaha!(kutuk diri sndiri la pulak)ok arini mang byk gaduh an irfan,,tapik dah ok,,sbb syg an,,gduh guane own ta jdi mnde r..tapi sume silap aq,,bodohinipompuan
an irfan aq leyhh thn lagi,,bese laa gaduh2 mnje...tapi bukan setakat irfan aq gaduh arini..an acu aq,mak aq,adik aq,,

sengal gilerbabeng,,naik gile aq,,pas aq gduh an irfan,,,acu aq lak masuk line,,dy dtg uma,,beri salam lagik..bajet bgoz.! bnci..masuk2 uma aq,,then terus liku pale aq....opocot aq mlatah..hahaha taderk r,,,
aq diam lagik,,lam aty lntak ko laa mlz aq care aq taderk mood neyh,,tetapi beruk uhh buad lagik..dier tetibe mecok an aq tanpe sbb,,dy ckp,,,"ko kakak asl bangang cgt,neyh aq na mecok,,ehh sial la puih"
aq ckp r " ko pehal nate,tibe na mecok an aq,,ka jgn wt aq naik darah sial"
then ktaowng gadoh r,,ta cukup an gadoh mulut,,aq balik remote at dier,,tapi tersasar kne kpale dier...alamak!! aq tersilap target...dier pun ketok pale aq,,aq lwn balik..last2 aq yg nanges..hahaha..aq kalah doe...dy tgk aq nanges tros dier cemas..and dier pujok aq,,hahaa,,tawu pun takudd,,
an adik aq lak,dy wat babeng an aq..aq nga sdp baring lyn cite korea...dy leyh tijak kpale aq,,mang sengal laaa
aq own terajang dier,,selok nanges,,giler biul ase kpale aq,,,
an mak aq lak,,dier mrh aq coz aq xkemas bilik,,aq ckp r,,"asl arini sume na mrh aq haa!"
mak aq ckp"sbb ko tuu pemalaz cgt!!!!!!!" haha,,tapi mang btol pown,,hahaha

so arini mmg ari hari gaduh utk aq.....sume jdi bangang........hahahahaa
skunk nga layan lagu ingatku dalam doamu,,,sdeyh cgt,,,,,,,tapiw feels gler...aq na upload pic aq an besties aq neyh..so saksikan lahhh!!






"janganlah kao pergi tinggalkan diriku sendiri jauh darimu,ku perlukan kamu ingin ku selalu temani jalan hidupmu.."

::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

Monday, October 31, 2011

hati ini milik irfan

:::enTRy bAwu MUcuxMucUx:::




asalamualaikum.... huhu da lame x update entry bwu,,wee~ byk mao cite maa~ mcm2 ade..sume nyer pasal
irfansaya ....now aq betolw2 bhgie an irfan now,,dont now why~ but i feels that he my life now~ and i never let him go in my life forever,,,aq syg dier,,DP facebook own aq letak pic aq an dier,,bkpe r,,aq senang cgt an dier pas dy jujr an aq yg dy curang aq dlue,,p skunk dy setie an aq,,hati aq own yakin percaye an apew yg irfan kate..tiap hari,tiap masa,tiap detik,tiap saat aq tnye mnde yg same..aq tnye."pa syg ma x" dier ckp dier cyg cgt,,aq epy,,itulah kate2 yg paling terindah yg leyh wat aq lupekn sgale msalh aq,,aq tao kekdg irfan jemu an pertnyaan yg sama..coey irfan,,saye trlampau syg awk,,smpai sy na dngr mnde uhh tiap2 mase,,saya takud one day u will leave me...shaye takud cgt,,aq trlampau cyg at irfan,,hati ku milikmu irfan....




hatiku milik mung! ingt okayyyyy...hahahha


::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

Wednesday, October 26, 2011

wordless wednesday :)

:::enTRy bAwu MUcuxMucUx:::







::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

Tuesday, October 25, 2011

rambut pendek seyh,,,

:::enTRy bAwu MUcuxMucUx:::

see my hair??? OMG!!! suda pendek maaa~ sajer jer ubah style,,borink tgk rmbot aq yg semakin hari semakin pnjang,,rimas!
arini aq outing syaida lagi,,weee~ tiap2 ari bersame,..bez! mcm adik bradik lak.,,so mlz na update entry byk2 coz mood aq ta btol cket,,na tawu sbb apew?? sbb aty aq something buruk sal cipan,,mlz na pk,,bnci,,,huhu,,,here pixxa arini....







::yOU reAD LIKE You CaRE aBouT ME::

 
DEAYA OFFICIAL COPYRIGHT